Home > Traineeship

Traineeship

Leidinggevende ambities binnen een productieomgeving, maar nog geen ervaring? Grijp nu je kans! Twee jaar lang staat jouw ontwikkeling centraal, leiding geven aan een team van 15-30 medewerkers en meewerken aan de toekomst van onze moderne Verpakkingslocatie in Almere!

Hier vind je ons actuele traineeship aanbod. Wil je aanmelden voor het traineeship? Laat dan hier je gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Benieuwd naar de ervaringen van andere trainees? Anne en Elise delen graag hun ervaring met je!

Als “verse” leidinggevende ben ik gevraagd om deel te nemen aan het traineeship; van trainees uit de eerste lichting had ik al veel enthousiaste verhalen gehoord en ik ben erg leergierig, dus ik hoefde niet lang na te denken of ik mee wilde doen.
Elise Kok, Teamleider Supply Chain

Hallo allemaal! Ik ben Elise Kok, en ik ben nu ruim een jaar teamleider Supply Chain. In mijn functie ben ik met mijn team onder andere verantwoordelijk voor de voorraden en beschikbaarheid van de verschillende kaassoorten en daarbij ook de vulling ervan in de verschillende pakhuizen. In (niet-Corona) tijden ben ik werkzaam in Almere, maar hebben we ook nauw contact met andere vestigingen zoals Heerenveen, Zeewolde en Lopik. Als “verse” leidinggevende ben ik gevraagd om deel te nemen aan het traineeship; van trainees uit de eerste lichting had ik al veel enthousiaste verhalen gehoord en ik ben erg leergierig, dus ik hoefde niet lang na te denken of ik mee wilde doen! Naast de diverse leerzame trainingen vind ik het ook erg interessant om te leren van mijn medetrainees; zij hebben vaak andere situaties en vraagstukken waar ik erg veel van kan leren voor mijn toekomstige carrière maar kunnen ook goed meedenken vanuit een andere visie over uitdagingen waar ik mee zit.


Het is heel leuk om je eigen doelen te mogen stellen en we krijgen goede begeleiding om deze te behalen.
Anne Claassen, Management Trainee

Mijn naam is Anne Claassen en vorig jaar kwam ik de vacature voor Management Trainee tegen op de website van A-ware. Hiervoor heb ik Technische Bedrijfskunde gestudeerd in Groningen en werk nu sinds september met veel plezier in de kaasmakerij in Heerenveen.
Ik heb gekozen voor een traineeship, zodat ik, naast alles wat ik op dit moment leer over het proces van kaasmaken, ook wordt begeleid in het ontwikkelen van mijn soft skills en leiderschapskwaliteiten. Het is heel leuk om je eigen doelen te mogen stellen en we krijgen goede begeleiding om deze te behalen. Daarnaast zit ik in een leuk team dat mij voldoende uitdaagt om verder te kunnen groeien binnen het bedrijf.


Dankzij het traineeship leer ik mijzelf én de organisatie beter kennen. Ik ben mij meer bewust van mijn sterke- en ontwikkelpunten en ik leer steeds weer nieuwe vaardigheden.
Carlito Nijhove, Operations Trainee

Mijn naam is Carlito Nijhove. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Royal A-ware als Teamleider Productie en Operations Trainee. In mijn functie als Teamleider ben ik het eerste aanspreekpunt voor mijn team wanneer er problemen zijn. Deze functie past goed bij mij, omdat we aan een gezamenlijk doel werken en ik de ruimte krijg om processen continu te evalueren en daar waar nodig efficiënter te maken.

Na mijn studie Rechten wilde ik naast werken mij ook persoonlijk blijven ontwikkelen. Via een kennis kwam ik in aanraking met het traineeship van Royal A-ware. Dankzij het traineeship leer ik mijzelf én de organisatie beter kennen. Ik ben mij meer bewust van mijn sterke- en ontwikkelpunten en ik leer steeds weer nieuwe vaardigheden.


Wat houdt het traineeship in?
Het Traineeship is een tweejarig programma, speciaal ontwikkelt voor onze leiders van de toekomst. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat dan ook centraal. Gedurende het programma leer je veel over jezelf en over jezelf als leidinggevende. Het programma bestaat uit drie blokken van 8 maanden, elk blok staat er een onderwerp centraal. Tijdens het gehele programma spreek je regelmatig met je persoonlijke coach en volg je diverse workshops om jouw leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen. Gedurende deze twee jaar ga je direct aan de slag in de rol van Teamleider binnen Productie, Warehousing of in Logistiek.

In deze rol:

  • Ben je verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten binnen de afdeling.
  • Geef je leiding aan een groot team waarbij je medewerkers motiveert, coacht en stimuleert om het beste resultaat te halen;
  • Werk je samen aan het continue verbeteren van de prestaties en draag je zorg voor het monitoren en rapporteren van de resultaten.

Een 3-ploegendrooster ziet er als volgt uit: de ene week start je in de ochtend (06:00 – 14.00 uur), de week daarna in de middag (14.00 uur – 22.00 uur) de derde week in de nacht (22.00 – 06.00 uur).

Wie ben jij?

  • Jij bent een toekomstig leidinggevende van Royal A-ware. Je bent toe aan een volgende stap in jouw carrière en zou je graag (verder) willen ontwikkelen in het leidinggeven.
  • Je hebt de ambitie om door te groeien binnen de FMCG in een leidinggevende rol: je ziet jezelf in de toekomst wel werken als bijvoorbeeld Productieleider, Logistiek manager of als Plantmanager!
  • Jij bent een mensen-mens: je vindt het leuk om te bouwen aan een team en met je team te werken aan de beste resultaten.

Waar ga je werken?
De Operations Trainee die wij zoeken komt te werken op onze grootste verpakkingslocatie in Almere. Met ruim 30.000 m2, 20 productielijnen en 400 medewerkers verpakken wij dagelijks honderden tonnen kaas. Je gaat leiding geven aan een team van 15-30 medewerkers.

De locatie is in ontwikkeling. We willen een volgende stap gaan maken en jij gaat daaraan een bijdrage leveren. Waar we naar toe willen? Forse groei in volume, dat we efficiënt verwerken met een goed team van medewerkers die veel ruimte krijgen hun talenten in te zetten en te ontwikkelen. Ben jij fit for the future? Meld je dan snel aan! 

Wil je weten hoe het is om als operations trainee te werken of in contact komen met een van onze huidige trainees? Neem contact op met Myrte Dijcks, 0612580930 of mail naar myrte.dijcks@royal-aware.com of Mandy van Dijk, Jr. HR Business Partner, via 06-20515166 of mandy.van.dijk@royal-aware.com.