Home > Traineeship > Traineeship voor professionals

Traineeship voor professionals 'Build for the future' 

In dit traineeship dagen we je uit om jezelf te ontwikkelen en binnen het netwerk van Royal A-ware samen de toekomst voor jezelf en de organisatie verder vorm te geven.

Het traineeship is ontwikkeld om je persoonlijke groei een boost te geven. Dit doe je samen met mede-trainees en een externe coach. Daarnaast werk je met je mede-trainees samen aan projecten. Jullie zijn allemaal specialist in je eigen vakgebied. Daardoor versterken jullie elkaar en bekijken jullie de vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken. In dit traineeship komen meerdere trainees van verschillende disciplines samen, zoals:

  • Supply chain
  • Finance
  • Inkoop
  • Sales

Tijdens het traineeship worden er verschillende werkvormen gebruikt:  

 

Ontwikkelsprints

Persoonlijk leiderschap vraagt om een continu proces van leren, reflecteren en verdiepen. In deze ontwikkelsprints reflecteer je samen met je mede-trainees en externe coach op je eigen ontwikkeldoelen. Vervolgens vertaal je deze naar concrete actieplannen.

 

Skill training

Elk blok staan er twee skill trainingen gepland. Deze helpen je je skills verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan een training over communiceren met impact, projectmatig werken of personal branding (incl. acteur).

 

Coaching

Een externe coach begeleid je tijdens je traineeship. Tijdens deze sessies breng je casussen in om te bespreken. Zo ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

 

A-ware leerlijn

Je krijgt tijd en ruimte voor informelere activiteiten om onze organisatie en hierdoor de cultuur nog beter te leren kennen. Denk hierbij aan een bezoek aan onze kaasmakerij in Heerenveen, een borrel met mede-trainees of een sessie met een inspirerende spreker.

Ik ben geïnteresseerd? Hoe nu verder? 

Leuk dat je interesse hebt in ons traineeship voor professionals 'Build for the future'! Wil je meer informatie of je aanmelden voor een traineeship? Hier vind je ons actuele traineeship-aanbod.