Home > Traineeship

Traineeship Royal A-ware

Ben jij ambitieus, ondernemend en heb je een innovatieve mindset? Dan heeft Royal A-ware een interessant traineeship voor jou! Als trainee krijg je bij ons direct verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld in de rol van teamleider of als specialist in jouw vakgebied.

Het versnellen van jouw persoonlijke groei en het creëren van een breed netwerk in de organisatie, dat hoort bij dit programma. In dit traineeship word jij twee jaar lang begeleid om het beste uit jezelf en je mede-trainees te halen.

Ben jij klaar voor een uitdaging binnen een snelgroeiende, internationale organisatie? En wil jij onderdeel zijn van de next generation bij Royal A-ware? Geef je nu op!

We bieden twee verschillende traineeships aan. Klik hieronder voor meer informatie of klik hier voor ons actuele traineeship aanbod. 

 

Toelichting traineeships 

Beide traineeships bestaan uit drie tijdsblokken van acht maanden. In ieder tijdsblok wordt op een bepaald onderwerp ingezoomd en behandelen we gerelateerde items. Gedurende het hele programma gaan we uit van onderstaande drie thema’s. Deze dienen als leidraad en komen tijdens het hele traineeship terug.

 

Impact maken 

Al werkende doe je nog meer kennis op en ontwikkel je jezelf optimaal in jouw vakgebied. Naast je dagelijkse werkzaamheden werk je ook samen aan projecten met trainees van andere vestigingen. Denk daarbij aan het schrijven van een advies over de communicatie van onze nieuwe duurzaamheidsstrategie of het adviseren over de optimalisatie van een productieproces. Door aan de slag te gaan met inhoudelijke vraagstukken krijg je de kans om je verder in de materie te verdiepen en tegelijkertijd de handen uit de mouwen te steken. Op deze manier kun je onderzoeken welke kwaliteiten je wilt ontwikkelen.

 

Ondernemerschap

Het traineeship geeft je alle handvatten om jezelf verder te ontwikkelen, maar hierin verwachten we ook dat jij zelf actie onderneemt. Initiatief nemen is iets dat we bij Royal A-ware aanmoedigen en waar we je in ondersteunen. Je hebt daarom, naast je leidinggevende, een persoonlijke externe coach die er mede voor zorgt dat jij alles uit jezelf en het traineeship kan halen. Bij onze organisatie liggen de kansen voor het oprapen, aan jou om ze te pakken!

 

Persoonlijke ontwikkeling

Welke richting wil ik op met mijn carrière en welke kwaliteiten wil ik graag verder ontwikkelen? Als startende leidinggevende of professional sta je aan het begin van je carrière. We begrijpen dat je nog veel wilt ontdekken. Door middel van onder andere de boxclinic of de 24h hike dagen wij jou uit om jezelf nog beter te leren kennen. Met de inzichten uit deze sessies kun je jouw doelstellingen verder vormgeven. Binnen onze groeiende organisatie zijn veel mogelijkheden, nu én in de toekomst. Samen kijken we naar jouw ambities en hoe jij deze kunt realiseren!

Deze collega's gingen jou voor!

Benieuwd naar de ervaringen van andere trainees? Carlito, Anne en Elise delen graag hun ervaringen met je!

Carlito Nijhove, Management Trainee

Dankzij het traineeship leer ik mijzelf én de organisatie beter kennen. Ik ben mij meer bewust van mijn sterke- en ontwikkelpunten en ik leer steeds weer nieuwe vaardigheden.

Mijn naam is Carlito Nijhove. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Royal A-ware als Teamleider Productie en Operations Trainee. In mijn functie als Teamleider ben ik het eerste aanspreekpunt voor mijn team wanneer er problemen zijn. Deze functie past goed bij mij, omdat we aan een gezamenlijk doel werken en ik de ruimte krijg om processen continu te evalueren en daar waar nodig efficiënter te maken. Na mijn studie Rechten wilde ik naast werken mij ook persoonlijk blijven ontwikkelen. Via een kennis kwam ik in aanraking met het traineeship van Royal A-ware. Dankzij het traineeship leer ik mijzelf én de organisatie beter kennen. Ik ben mij meer bewust van mijn sterke- en ontwikkelpunten en ik leer steeds weer nieuwe vaardigheden.


Anne Claassen, Management Trainee

Het is heel leuk om je eigen doelen te mogen stellen en we krijgen goede begeleiding om deze te behalen.

Mijn naam is Anne Claassen en vorig jaar kwam ik de vacature voor Management Trainee tegen op de website van A-ware. Hiervoor heb ik Technische Bedrijfskunde gestudeerd in Groningen en werk nu sinds september met veel plezier in de kaasmakerij in Heerenveen. Ik heb gekozen voor een traineeship, zodat ik, naast alles wat ik op dit moment leer over het proces van kaasmaken, ook wordt begeleid in het ontwikkelen van mijn soft skills en leiderschapskwaliteiten. Het is heel leuk om je eigen doelen te mogen stellen en we krijgen goede begeleiding om deze te behalen. Daarnaast zit ik in een leuk team dat mij voldoende uitdaagt om verder te kunnen groeien binnen het bedrijf.


Elise Kok, Manager Planning

Als “verse” leidinggevende ben ik gevraagd om deel te nemen aan het traineeship; van trainees uit de eerste lichting had ik al veel enthousiaste verhalen gehoord en ik ben erg leergierig, dus ik hoefde niet lang na te denken of ik mee wilde doen.

Hallo allemaal! Ik ben Elise Kok, en ik ben nu ruim een jaar teamleider Supply Chain. In mijn functie ben ik met mijn team onder andere verantwoordelijk voor de voorraden en beschikbaarheid van de verschillende kaassoorten en daarbij ook de vulling ervan in de verschillende pakhuizen. Ik ben werkzaam in Almere, maar heb ook nauw contact met andere vestigingen zoals Heerenveen, Zeewolde en Lopik. Als “verse” leidinggevende ben ik gevraagd om deel te nemen aan het traineeship; van trainees uit de eerste lichting had ik al veel enthousiaste verhalen gehoord en ik ben erg leergierig, dus ik hoefde niet lang na te denken of ik mee wilde doen! Naast de diverse leerzame trainingen vind ik het ook erg interessant om te leren van mijn medetrainees; zij hebben vaak andere situaties en vraagstukken waar ik erg veel van kan leren voor mijn toekomstige carrière, maar kunnen ook goed meedenken vanuit een andere visie over uitdagingen waar ik mee zit.