Home > Medewerkers aan het woord

Medewerkers aan het woord

Benieuwd hoe het is om bij Royal A-ware te werken? Marc, Elianne en Karim delen graag hun ervaringen met je.

Bij A-ware heb je elke dag nieuwe uitdagingen wat je werk gevarieerd en uitdagend houdt
Marc, Coördinator Techniek

Inmiddels ben ik alweer bijna 2 jaar coördinator techniek van de locatie Zeewolde. Daarnaast zit ik ook in het bestuur van onze personeelsvereniging Be Cool.

Ik ben in 2009 voor het eerst binnen gekomen om mee te lopen in het preventief onderhoud van de paraffineer lijn. Na 2 jaar als uitzendkracht gewerkt te hebben ben ik in 2011 in dienst getreden bij A-ware en  begonnen als storingsmonteur. Na een paar jaar ben ik doorgegroeid naar teamleider Technische Dienst. Hierna heb ik kleine projecten opgepakt.  Eén van de mooiste ervaringen als projectmedewerker was de verhuizing van de lijnen uit de locaties Zeewolde, en voormalige locaties Rijen en Tilburg, naar de locatie in Almere.

In 2017 ben ik in een nieuwe functie als coördinator techniek bij onze roomfabriek La Concorde begonnen. Dit was hele uitdagende, leuke en leerzame periode. Na een jaar werd  ik gevraagd om terug te komen naar de Zeewolde, de locatie waar het voor mij allemaal begonnen is en waar ik nu weer met veel plezier werk.

Waar ik trots op ben is de gedrevenheid die wij als team hebben. Iedereen is bereid elkaar te helpen. Ook vind ik het leuk om te zien hoe we groeien als bedrijf: een verbouwing, nieuwe lijnen, nieuwe mensen en een eigen technische dienst. Heel gaaf om daar onderdeel van te mogen zijn!


A-ware biedt kansen om te blijven ontwikkelen binnen je eigen mogelijkheden
Elianne, QA Medewerker

In 2012 ben ik via een uitzendbureau in contact gekomen met A-ware en na een half jaar kwam ik bij A-ware in dienst. In de periode die volgde heb ik verschillende functies mogen vervullen. Van medewerker bedrijfsbureau magazijn/logistiek, via planner gereedproduct, en de implementatie van het nieuwe ERP systeem ben ik op mijn huidige functie bij QA terechtgekomen.

Als medewerker QA heb ik afwisselend werk en veel contact met collega’s op andere afdelingen en vestigingen. Doordat het bedrijf steeds meer groeit zijn er uitdagingen genoeg op de afdeling. Deze groei brengt ook kansen met zich mee om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Ik ben een aantal keer van functie gewisseld binnen A-ware. Dit heeft ook gedeeltelijk te maken gehad met de verhuizing van Zeewolde naar Almere, maar er is door mijn leidinggevende altijd goed meegedacht zodat ik op de juiste plek terecht kwam. Ik ervaar A-ware als een flexibel bedrijf waar veel dingen mogelijk zijn.


Mijn werk waar ik met plezier naartoe ga, en met plezier weer naar huis ga
Karim, Vakman instructeur

Ik ben via een kennis bij A-ware terechtgekomen. In eerste instantie wilde ik vooral graag mijn rijbewijs halen en door bij A-ware te werken kon ik hiervoor sparen. Omdat het werk en de collega’s me erg aanspraken ben ik hier blijven werken, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Ik begon als productiemedewerker maar na mijn eerste contractverlenging kon ik direct een stap maken naar proces operator. Mijn hobby kon ik hiermee ook in mijn werkuren uitoefenen want ik vind het leuk om te sleutelen. Omdat ik van uitdaging hou ben ik als proces operator van lijn naar lijn gegaan, want iedere lijn heeft zijn eigen processen. Een lijn die plakken verwerkt is bijvoorbeeld anders dan een lijn die stukken verwerkt. Zo heb ik veel geleerd over de machines en werkzaamheden binnen A-ware en ben ik doorgegroeid naar vakman instructeur.

Als vakman instructeur leid ik mensen op tot operator en na het opleidingstraject toets ik of de mensen voldoen aan de richtlijnen die A-ware heeft gesteld. Gelukkig kan ik nog steeds sleutelen aan de machines want ik beheer en controleer de parameters van alle machines. Zo zorg ik ervoor dat de lijnen optimaal draaien.

Wat mij voldoening geeft is wanneer je het hele proces op een goede manier optimaliseert. Je zorgt ervoor dat de dingen goed geregeld zijn en dat geeft mensen rust. Problemen oplossen, dat geeft voldoening.


Werken in de Technische Dienst is allesbehalve saai!

Je werkt bij Royal A-ware in een hightech TD omgeving, waar iedere dag anders is en waar je te maken hebt met hydraulische en mechanische systemen. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de productie van onze kaas, zuivel en tapas en andere verse foodproducten altijd door kan gaan. We bieden je veel vrijheid en beweegruimte en volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Bekijk de video en ontmoet alvast een aantal collega's.