Home > Traineeship > Management Traineeship

Management traineeship 'Fit for the future'

Leidinggevende ambities binnen een productieomgeving, maar nog geen ervaring? Grijp nu je kans! Twee jaar lang staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je geeft direct leiding aan een team en bouwt mee aan de toekomst van Royal A-ware!

Dit programma is opgebouwd uit drie blokken gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat je ons bedrijf in de volle breedte leert kennen. Bijvoorbeeld door een cursus kaasmaken, een ontbijtsessie met de directie of het uitvoeren van een project bij één van onze andere vestigingen. Tijdens het traineeship worden er verschillende werkvormen gebruikt:

 

Ontwikkelsprints

Persoonlijk leiderschap vraagt om een continu proces van leren, reflecteren en verdiepen. In deze ontwikkelsprints reflecteer je samen met je mede-trainees en externe coach op je eigen ontwikkeldoelen. Vervolgens vertaal je deze naar concrete actieplannen.

 

Skill training

Elk blok staan er twee skill trainingen gepland. Deze helpen je je skills verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan een training over communiceren met impact, projectmatig werken of personal branding (incl. acteur).

 

Coaching

Een externe coach begeleid je tijdens je traineeship. Tijdens deze sessies breng je casussen in om te bespreken. Zo ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

 

A-ware leerlijn

Je krijgt tijd en ruimte voor informelere activiteiten om onze organisatie en hierdoor de cultuur nog beter te leren kennen. Denk hierbij aan een bezoek aan onze kaasmakerij in Heerenveen, een borrel met mede-trainees of een sessie met een inspirerende spreker.

Ik ben geïnteresseerd! Hoe nu verder?

Leuk dat je interesse hebt in ons management traineeship 'Fit for the future'! Dit traineeship gaat van start in september 2023 en februari 2024 maar we kunnen ook een indivudueel traject aanbieden. Voor die tijd kun je alvast beginnen met je baan. Wil je meer informatie of je aanmelden voor een traineeship? Hier vind je ons actuele traineeship-aanbod.